Entertainment

Uw event wordt nog leuker met de feestacteur en sfeermaker van Showieso. De professionele acteur zorgt voor een hartelijk ontvangst of een feestelijk intermezzo en brengt zo uw gasten in de juiste stemming. Door zijn jarenlange ervaring weet entertainer en feestacteur René zich aan te passen aan elk feest.  

De typetjes zijn niet alleen los maar ook in combinatie te boeken.  De feestacteur speelt dan meerdere typetjes binnen een dagdeel, zodat hij uw gasten niet alleen meer dan gastvrij ontvangt, maar zich ook tijdens het feest tussen uw gasten begeeft.

Kies uw pakket !!

Pakket A     U kiest voor één typetje die één uur tussen uw gasten begeeft; U kunt hierbij denken aan een ontvangstact voor een gastvrij ontvangst, tafelgoochelaar, een ludieke feestfotograaf de  mogelijkheden zijn oneindig en daarom denkt Showieso graag met u mee.

Pakket B    Na de eerste act zal de feesacteur van Showieso zich omkleden en in ander door U gekozen typetje opnieuw tussen de gasten begeven. Een leuke en verrassende intermezzo waar nog lang over nagepraat zal worden.

Pakket C    Niet één, niet twee maar drie typetjes zullen de avond compleet maken. Zo heeft u een avond of dagvullend entertainment voor een voordelige prijs. In overleg met Showieso kiest u de typetjes die bij uw event past. Uiteraard denkt Showieso graag mee en kan desgewenst zich aanpassen aan een thema of een nieuw typetje ontwikkelen.

Boek nu !! 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of boek direct een lach op uw feest. 

Voor meer informatie bel naar 0651779547 

Vragen?

De feestacteur op uw bruiloft, bedrijfsfeest, themafeest of op uw beursstand ter promotie van uw product. Alhoewel het entertainment van showieso altijd entertainment op maat is, kan het zijn dat u een nog beter idee heeft. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op...Showieso denkt graag met u mee.