Fake Babs

De dag van je leven ! 

Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk een ceremonie die bij je past. Een ceremonie welke mogelijk is op elk tijdstip, dag en locatie. Op een plek trouwen waar geen officieel huwelijk voltrokken mag worden. Maar bovenal een ambtenaar die jullie verhaal mooi maar vooral ook leuk en luchtig over kan brengen.

Persoonlijk en humoristisch

Juist omdat het zo persoonlijk is, is een vrijblijvend kennismakingsgesprek heel belangrijk. Dit kan telefonisch of onder het genot van een bakje koffie. Daarna kun je pas echt kiezen of ik daadwerkelijk bied wat jullie zoeken. Indien jullie volmondig ja zeggen komt er een vervolggesprek waarbij ik jullie beter wil leren kennen en de essentie van jullie liefde voor elkaar probeer te vangen. Niets is mij te gek, maar altijd met een speech die op jullie is lijf geschreven. Of het nu gaat om een levensechte ceremonie of een ceremonie waarbij niets te dol is in overleg is bijna alles mogelijk, dit alles met maar 1 doel. Jullie de dag van je leven bezorgen.

Zorg uit handen

Op de dag zelf zal ik indien gewenst in toga verschijnen, de gasten ontvangen en samen met de ceremoniemeester placeren. De ceremonie kan dan volgens jullie draaiboek beginnen. Uiteraard volgt er een “officieel” gedeelte waarbij ik jullie vraag het jawoord te geven, de getuigen de huwelijksakte te ondertekenen. En natuurlijk de ringen bij elkaar om te doen.

De kosten van de persoonlijke en onvergetelijke huwelijk zijn 675 euro ex BTW en afhankelijk van de reisafstand inclusief reiskosten. Dat is inclusief onderstaande;

-          Een vrijblijvend voorgesprek

-          Kennismakingsgesprek

-          Een ceremonie volledig naar jullie wensen

-          Trouwboekje ( kostprijs tot max 35 euro inbegrepen )

-          Magisch

-          Niet van echt te onderscheiden

Feestacteur René heeft al enkele malen mensen in het "echt" mogen verbinden en door zijn persoonlijke aanpak een absoluut succes. Trouwen is nog nooit zo leuk geweest. Voor meer informatie over deze unieke invulling kunt u vrijblijvend contact opnemen.