Kinderboekenweek

En toen??? was er afval

Elk jaar verandert het thema van de kinderboekenweek en elk jaar brengt showieso weer een leuke kindershow op de planken die perfect bij het thema past. Dit jaar is het thema griezelen.  Griezelen, wie wil dat niet? 

En toen??? Met Arie Safari

Tijdens de Kinderboekenweek 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt. Arie Safari heeft zo'n boek met spannende verhalen en weetjes over vroeger. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken.! En toen, en toen? een voorstelling rondom de kinderboekenweek 2020. Arie Safari een archeoloog neemt je in een notendop mee door de geschiedenis. Interactief met humor en een vleugje magie.

En toen??? Was er zwerfafval

En toen ??? dat is het thema van de kinderboekenweek 2020. Speciaal voor dit thema heeft Arie Afval een geschiedenisles over afval, met de vraag welke voetprint laat jij achter voor de archeologen van later. Via de prehistorie, de Romeinse tijd, de middeleeuwen tot aan en nu en misschien zelfs wat later. Een interactieve en leerzame show over zwerfafval van toen en nu !!

En toen??? Met Ridder Arthur

Met Ridder Arthur haalt u de leukste kindershow in huis.  Ridder Arthur's kindershow is een bijdetijdse vrolijke en magisch sprookjesavontuur voor jong en oud. Met dit ridderavontuur haalt u een geschikte voorstelling voor de kinderboekenweek in huis. Na 2 seizoenen exclusief voor Landal Greenparks gespeeld te hebben is hij nu voor iedereen te zien.

Wilt u weten meer weten of direct boeken? Stuur dan een bericht via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.