Beurs en productpromotie

U staat met uw product op een beurs maar staat daar niet alleen. Hoe u toch positief kunt opvallen? Het antwoord is simpel: U kunt zich onderscheiden door interactie bij uw stand. Denk hierbij aan een theatrale, interactieve presentatie van uw product, een goochelaar bij uw stand, een actieve en ludieke flyeraar. Met goed en positieve beurs entertainment onderscheidt u zich van andere standhouders en zorgt u voor dat er meeer bezoekers tot stilstand komen voor uw stand. De acteur/presentator zorgt er daarna voor dat deze bezoekers in contact komen met de juiste medewerker.

Ik kom graag langs om de opties vrijblijvend met u te bespreken en zich me verdiepen in uw product om zo een act en/of presentatie op maat te maken.

Presentator

René van de Schuur als presentator tijdens de super stuntdag in Hoog Catherijne

presentator tijdens de super stuntdag in Hoog Catherijne

Entertainment op uw event is onmisbaar, de feestacteur of presentator van Showieso vertaalt uw boodschap met een act op maat.

De presentator ontvangt uw kleine en grote gasten en kondigt hij  de sprekers aan en zorgt tussendoor voor luchtige al dan niet sfeervolle en magische intermezzo's. Presentator René is een ervaren presentator die al vele shows voor jong en oud heeft mogen presenteren. Het presenteren van o.a. spelshows in winkelcentra, productpresentaties, het begeleiden van diverse activiteiten niets is hem vreemd. Als gastheer van uw event warmt hij de zaal op, houdt het publiek vast en kondigt uw gasten of artiesten op een enthousiaste, maar altijd respectvolle manier aan. 

Meer weten? René van de Schuur komt graag langs om de gelegenheid en of draaiboek vooraf door te spreken.