voorprogramma Sinterklaas

Nog even en Sinterklaas is weer in het land. Bent u nog op zoek naar een leuk voorprogramma? Boek dan nu een sinterklaasshow bij Showieso. Het voorprogramma van sinterklaas komt in Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Nijkerk en omstreken. Maar ook ver daar buiten.

Voor wie? 

Het voorprogramma van Sinterklaas is een interactief kindershow voor uw bedrijf, basischool of de intocht van Sinterklaas in uw winkelcentrum of gemeente. Wat deze show uniek maakt is de samenwerking met uw eigen Sinterklaas waardoor de sinterklaaszitting het één groot feest wordt. 

Sintsalabim 

Clown Manus heeft van Sinterklaas een te gek cadeau gekregen, hij is het alleen vergeten uit te pakken. Al snel blijkt het een goochelpakket te zijn. Met nog 50 minuten te gaan is het nog maar de vraag of hij het op tijd onder de knie krijgt om het aan Sinterklaas te kunnen laten zien. Sintsalabim is het Sinterklaas voorprogramma voor uw bedrijf of de intocht van Sinterklaas in uw winkelcentrum of gemeente.

Hans en Franz bakken ze bruin 

Ook heeft Showieso een duo show met de naam Hans en Franz bakken ze bruin. Hans en Franz hebben na heel Holland bakt het idee gekregen om voor Sinterklaas een taart te bakken. Alleen hoe ging dat ook al weer? Samen doen ze hun uiterste best om de taart op tijd af te krijgen. Een interactieve show om je vingers bij af te likken. Alhoewel Sinterklaas nog ver weg lijkt zijn de voorbereidingen al in volle gang. Wilt u meer weten? Neem dan alvast contact met u op zodat u zeker bent van een plekje op de eerste rij. Ook als soloshow te boeken.

 

Boek nu en u bent verzekerd van een plek op de eerste rij.