voorprogramma Sinterklaas

Het voorprogramma van sinterklaas komt in Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Nijkerk, Utrecht, Houten, Nieuwegein en omstreken. Maar ook ver daar buiten.

Voorprogramma Sinterklaas 

- Interactief

- Magisch

- Betaalbaar

Het voorprogramma van Sinterklaas is een interactieve kindershow voor uw bedrijf, basischool of de intocht van Sinterklaas in uw winkelcentrum of gemeente. Wat deze show uniek maakt is de samenwerking met uw eigen Sinterklaas waardoor de sinterklaaszitting het één groot feest wordt. 

Sintsalabim 

Clown Manus heeft van Sinterklaas een te gek cadeau gekregen, hij is het alleen vergeten uit te pakken. Al snel blijkt het een goochelpakket te zijn. Met nog 50 minuten te gaan is het nog maar de vraag of hij het op tijd onder de knie krijgt om het aan Sinterklaas te kunnen laten zien. Sintsalabim is het Sinterklaas voorprogramma voor uw bedrijf of de intocht van Sinterklaas in uw winkelcentrum of gemeente.

Clown Manus pakt uit 

Clown Manus pakt vandaag eens lekker uit met deze knotsgekke clownsshow. Clown Manus heeft een paar hele mooie cadeau's gekregen van Sinterklaas. En gaat ze uitpakken waar de kinderen bij zijn. Bij één van de cadeau's zit ook een brief en als hij deze voorleest schrikt clown Manus zich een hoedje. Clown Manus pakt uit is een knotsgekke kindershow waar toe wordt gewerkt naar de komst van Sinterklaas. Als Sinterklaas er dan eindelijk binnenkomt blijft Clown Manus nog 10 minuten om samen met Sinterklaas zijn show af te maken. Door deze unieke samenwerking wordt het één groot feest. Alhoewel Sinterklaas nog ver weg lijkt zijn de voorbereidingen al in volle gang. Wilt u meer weten? Neem dan alvast contact met u op zodat u zeker bent van een plekje op de eerste rij. Ook als soloshow te boeken.

Neem een kijkje op de website www.sinterklaasshow.biz

Boek nu en u bent verzekerd van een plek op de eerste rij.