voorprogramma Sinterklaas

Sintsalabim is het voorprogramma van Sinterklaas waarmee je gegarandeerd een feest in huis haalt. Het voorprogramma is een interactieve kindershow geschikt voor uw bedrijf, basischool of de intocht van Sinterklaas in uw winkelcentrum of gemeente. Wat deze show uniek maakt is de samenwerking met uw eigen Sinterklaas waardoor de sinterklaaszitting het één groot feest wordt.

Voordelen op een rij

- Interactief

- Magisch

- Samenwerking met uw Sinterklaas

- Feestgarantie

- makkelijk geregeld

 Sintsalabim 

Manus heeft van Sinterklaas een te gek cadeau gekregen, hij is het alleen vergeten uit te pakken. Al snel blijkt het een feestpakket te zijn. Met nog 50 minuten te gaan is het nog maar de vraag of hij het op tijd onder de knie krijgt om het aan Sinterklaas te kunnen laten zien. Sintsalabim is een knotsgekke kindershow boordevol goocheltrucs, een unieke ballonnenact, dansen en Sinterklaasliedjes. Een voorprogramma waarbij de komst van Sinterklaas nog leuker wordt. Als Sinterklaas dan eindelijk binnenkomt blijft Manus nog 10 minuten om samen met Sinterklaas zijn show af te maken. Door deze unieke samenwerking wordt het één groot feest.

Wilt u direct boeken? Neem daan direct contact op zodat u zeker bent van een plekje op de eerste rij.

Het voorprogramma van sinterklaas komt in Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Nijkerk, Utrecht, Houten, Nieuwegein en omstreken. Maar ook ver daar buiten.

U kunt ook een kijkje nemen op www.sinterklaasshow.biz