Straattheater

Voor wie?

Het straattheater van Showieso is geschikt voor alle leeftijden en inzetbaar op bijna alle locaties. René van de Schuur heeft met zijn straattheater mogen werken in diverse winkelcentra, festivals, bedrijfsfeesten en vele andere locaties en doelgroepen. Uiteraard kan het soms zijn dat u  niet direct vind wat u zoekt, René denkt dan graag met u mee en werkt samen met enkele gerenomeerde entertainmentbureau's en artiesten en kan desgewenst een heel festival voor u organiseren.

Wat?

René van de Schuur heeft veel straattheateracts in huis. Of het nu gaat om Tommy Blooper, Arie Safari, Ridder Arthur met of zonder draak, de draak met zijn begeleider, de vreemde, grappige en ludieke fotograaf. Kortom de mogelijkheden zijn legio. Door zijn jarenlange ervaring weet René van de Schuur zich aan te passen aan elke situatie, soms luidruchtig dan stil maar zeker aanwezig. 

Vragen?

De acts van Showieso zijn meer dan geschikt voor uw bedrijfsfeest, winkelcentrum en vele andere locaties en gelegenheden. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op Showieso denkt graag met u mee.